Boravkaši otvorili svoj knjižnični kutak

U petak, 30. listopada u produženom boravku 2.b razreda održala se prava svečanost. Naime, boravkaši spomenutoga razreda cijeli su mjesec listopad skupljali razne slikovnice i druge knjige te ih nosili u Školu. Ondje su u najljepšem kutku svoje učionice oformili njihovu malu knjižnicu koju su nazvali “Mali anđeli”.

Kada je sve bilo gotovo i kutak uređen, boravkaši 2.b razreda pod vodstvom učiteljice Marine Dimovski izveli su upečatljiv program prigodom otvaranja knjižničnog kutka. Program, koga je na visokom nivou priredila učiteljica Marina, sastojao se od nekoliko zanimljivih i prigodnih recitacija i pjesmica. Čast da prereže vrpcu i otvori “Male anđele” pripala je školskom knjižničaru Vjekoslavu Mariću koji je zahvalio na tome te progovorio o tome što uopće jesu knjižnice i koja im je svrha. Također je učenicima podijelio i članske iskaznice knjižnice “Mali anđeli”.

Kako to i priliči, nakon svakog otvaranja, slijedi domjenak. Tako je i ova svečanost završila pravom gozbom uz palačinke, čips, kokice, bombončiće i razne sokiće, a nije nedostajalo ni dobre i vesele dječje glazbe.