Radionica financijske pismenosti

U suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu te Centrom za poduzetništvo iz Osijeka u našoj Školi održana je u petak, 11. veljače prva u nizu radionica o financijskoj pismenosti u okviru projekta P!$M€N1 2.0.

Predavanje su održali predavači Dino Žilić i Krešimir Delač, predstavnici Centra za poduzetništvo. Ispred naše škole sudjelovali su članovi skupine Mali poduzetnici (učenici 5. i 6.r.) s voditeljem Josipom Blagojevićem. Ova aktivnost bila je jedna od edukacija ove skupine na kojima sudjeluju kako bi kasnije mogli provoditi mnoge samostalne aktivnosti.

Naši učenici iskazali su se iznadprosječnim znanjem o temama kao i velikom aktivnošću te su potpuno oduševili predavače. Stoga su oni, uz mnogo truda, izdvojili četvero najaktivnijih učenika koje su razveselili prigodnim poklonima. Na kraju radnog tjedna, uz ovakvu motiviranost učenika, 90 minuta radionice je proletjelo te su svi sudionici istaknuli kako se raduju sljedećim susretima koji su u planu.