Obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

U petak, 20. listopada, u našoj Katoličkoj osnovnoj školi u Požegi održana je priredba i blagoslov kruha, prigodom obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, koji se već tradicionalno obilježava u našoj Školi u drugoj polovici listopada. Ove su nam se godine u proslavi pridružili i naši veliki prijatelji iz požeške Katoličke gimnazije.

Tom su prilikom naši učenici u sportskoj dvorani Odgojno-obrazovnog centra Požeške biskupije priredili kratki prigodni program koji je bio sačinjen od niza pjesama u izvedbi školskog zbora pod ravnanjem profesorice Dore Knežević, te niza recitacija i igrokaza koje su izveli učenici prvih razreda, a koje su uvježbale njihove učiteljice Martina Čerti i Lucija Perković. Za uređenje dvorane bili su zaduženi učitelji produženog boravka Barbara Drežnjak, Marina Dimovski, Željko Čolić i Marijana Đuričić.

Po završetku programa učenici i djelatnici molitvom i blagoslovom, kojega je predvodio vlč. Tomislav Dokoza, vjeroučitelj u Katoličkoj gimnaziji, zahvalili su Bogu na uspjesima, plodovima i darovima kojima nas On neprestano dariva.