Božićni blagoslov Škole na početku drugog polugodišta

Na početku drugog polugodišta, u ponedjeljak, 8. siječnja u sportskoj dvorani Odgojno-obrazovnog centra u Požegi vjeroučitelj u Katoličkoj gimnaziji vlč. Tomislav Dokoza predvodio je slavlje božićnog blagoslova za okupljene djelatnike i učenike požeške Katoličke gimnazije i Katoličke osnovne škole u Požegi, među kojima su bili i ravnatelji spomenutih škola prof. Ivan Bedeničić i prof. Frano Barišić.

Blagoslov je započeo prigodnom božićnom pjesmom malog zbora Katoličke osnovne škole pod ravnanjem prof. Dore Knežević. Zatim je vlč. Tomislav u pozdravu poželio svima da ih Bog u novom polugodištu i u novoj građanskoj godini prati na njihovu osobnom i zajedničkom školskom putu. Nakon pozdrava, također, vjeroučitelj Katoličke gimnazije vlč. Karlo Topalović navijestio je ulomak Evanđelja.

Na koncu je uslijedila molitva vjernika nakon koje su vlč. Dokoza i vjeroučitelj u našoj Školi vlč. Matej Filipović pokadili i poškropili prisutne učenike i djelatnike blagoslovljenom vodom, kao podsjetnik na njihov krsni preporod i pripadnost Isusu Kristu.