4.a OPROSTIO SE SA SVOJOM UČITELJICOM

Učenici 4.a razreda, sa svojim roditeljima, u subotu, 15. lipnja imali su oproštajno druženje s učiteljicom Barbarom Mikulić. Druženje je bilo na veličkim livadama u prirodnom ambijentu i sportskim aktivnostima.
U srijedu, 19. lipnja, u Dvorani sv. Terezije Avilske, oproštaj je nastavljen svečanom priredbom. Osim prigodnog igrokaza i recitacija, učenici su pogledali film u kojemu su sažete prve 4 godine njihova školovanja koje će zauvijek pamtiti.

Uz emotivne riječi predstavnice Vijeća roditelja, Kristine Rastić i učiteljica je održala prigodan oproštajni govor, a od učenika se oprostila i vjeroučiteljica Jasna Krstanović koja je zahvalila roditeljima i djeci za sve ono lijepo što su činili jedni za druge. Priredbi su nazočili i učiteljica engleskog jezika, Barbara Ćorluka, psihologinja Ana Matković, učitelj Matej Čičak te knjižničar Vjekoslav Marić koji je bio i tehnička podrška.
Rastanci su uvijek tužni i izmame pokoju suzu na licu, ali i prilika da se prisjetimo uspomena koje ćemo pamtiti do kraja života.