Među najboljima i u matematci

U četvrtak, 28. veljače održalo se u Osnovnoj školi „Dobriša Cesarić“ u Požegi županijsko Natjecanje iz matematike. Na njemu su sudjelovali i naši učenici i ostvarili zapažene rezultate. Damjan Leko je osvojio 1. mjesto u kategoriji 4. razreda, Leon Mamić 2., a Ignacija Rotim 3.mjesto u kategoriji 6. razreda. Dominik Marcelja osvojio je 4.mjesto u kategoriji 8.razreda, a Luka Obućina također 4.mjesto u kategoriji 7. razreda.

Pohvaljujemo i ostale učenike: Laru Di Giorgio, Teu Jurković, Anđelu Bogadi, Juru Milevoja, Šimuna Obućinu, Niku Gogić, Dinu Milevoja i Klaru Bogadi što su pokazali zapažene rezultate na ovom iznimno teškom i zahtjevnom natjecanju. S nabrojanim učenicima činili smo najbrojniju školsku ekspediciju na natjecanju. Učenike su za natjecanje pripremali mentori Mateja Novak, Željko Čolić, Martina Lovrić i Josip Blagojević.

Posebno smo ponosni što smo na županijskom natjecanju susreli i svoje bivše učenike koji su svi zauzeli prva mjesta u svojim kategorijama. Šimun Banović (3.), Marta Štimac (1.), Nikola Ognjenčić (2.), Mia Ćorluka (3.), Marin Grbeš (3.), Matko Ćavar (1.), Hana Boban (2.) i Tena Korov (3.).
Čestitamo svim natjecateljima i mentorima!