OBAVIJEST RODITELJIMA

Poštovani roditelji, dostavljamo nekoliko kratkih obavijesti vezano uz nove i stare udžbenike, radne bilježnice, zadužene tablete i likovne mape.


• UDŽBENICI ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU
Učenici će dobiti udžbenike na početku nove školske godine u Školi. Financiranje udžbenika osiguralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja iz državnog proračuna Republike Hrvatske za 2020./2021.godinu.

• STARI UDŽBENICI
Udžbenici moraju biti neoštećeni i moraju biti bez nedostataka (CD, karte). Ukoliko je drugačije, roditelj će morati nadoknaditi trošak kupnje novoga udžbenika. O terminu povratka obavijestit će vas vaši učitelji i razrednici.

  1. razred
    Učenici prvih razreda moraju vratiti udžbenike, ali kako imaju gotovo sve radne udžbenike, nije skroz nužno da ih vrate, ali bi bilo dobro pa ćemo ih donirati u stari papir.
  2. razred
    Učenici drugih razreda također imaju radne udžbenike, a i ove su godine odabrani novi udžbenici pa također nije nužno da budu svi vraćeni, ali isto bi bilo dobro pa ćemo ih donirati u stari papir.
  3. razred
    Učenici trećeg razreda također imaju radne udžbenike, a i ove su godine odabrani novi udžbenici pa također nije nužno da budu svi vraćeni, ali isto bi bilo dobro pa ćemo ih donirati u stari papir.
  4. razred
    Učenici četvrtih razreda i sljedeće godine rade po starim udžbenicima pa stoga ovogodišnji četvrtaši moraju vratiti sve udžbenike, a i ovdje nije nužno vratiti radne udžbenike, no bilo bi dobro.
  5. razred
    Učenici petih razreda moraju vratiti sve udžbenike!
  6. razred
    Učenici šestih razreda sljedeće nastavne godine dobivaju nove udžbenike, tako ovogodišnji šestaši vraćaju knjige samo kako bi ih donirali u stari papir, ali nije nužno.
  7. razred
    Učenici sedmih razreda svakako moraju vratiti udžbenike iz Geografije, Biologije, Fizike i Kemije. Njih neka odvoje posebno, a ako vrate i neke druge, njih također neka odvoje pa ćemo ih donirati u stari papir.
  8. razred
    Učenici osmih razreda moraju vratiti sve udžbenike osim onih iz Biologije, Fizike i Kemije, a mogu i njih samo neka ih odvoje posebno jer i njih nosimo u stari papir.

• RADNE BILJEŽNICE
Grad Požega će ponovo refundirati troškove kupnje obveznih radnih bilježnica. Popis radnih bilježnica koje trebate kupiti za svaki razred bit će objavljen na stranici škole. Na Vama je da naručite i kupite radne bilježnice te sačuvate račun, a početkom sljedeće nastavne godine ispunit ćete zahtjev za refundaciju koji ćete predati u Školu s fotokopijom osobne iskaznice i originalnim računom prema kojem će se refundacija i izvršiti.

• TABLETI
Učenici sadašnjih petih i sedmih razreda ne vraćaju tablete koje su zadužili, a svi ostali ih moraju vratiti. U koliko je došlo do nekakvog kvara tableta, javite se razrednicima.

• LIKOVNE MAPE
Likovne mape ne kupujete sami. Učitelji i razrednici skupit će novac od učenika za nove likovne mape na početku nove nastavne godine te će Škola naručiti svima iste mape.

Pratio nas zagovor našeg nebeskog zaštitnika sv. Josipa.

Frano Barišić, ravnatelj