Z A M O L B A za zajedničko sudjelovanje u opremanju interaktivne učionice

Poštovani dobročinitelji naše Škole,

Katolička osnovna škola u Požegi tijekom školske godine 2020./2021. uvidjela je potrebu za opremanjem jedne učionice u interaktivnu učionicu, koja bi svim našim učenicima omogućila korištenje interaktivnih sadržaja, kreiranje i pokretanje kvizova iz raznih predmeta, stvaranje ugodnije razredne klime, bolju komunikaciju s učenicima i stvaranje pozitivne radne atmosfere. Kroz stvaranje toplijeg i neobičnijeg ugođaja u školi, učenici bi imali mogućnost kreativnijeg izražavanja te razvoja kritičkog mišljenja, a takav ambijent postao bi škola-kuća, te bi se učenici, uživajući u njemu, ujedno osjećali odgovornima za njihovu školu-kuću i samim time pazili na urednost i na vlasništvo. Naši djelatnici kreativno su osmislili što nam je sve potrebno kako bismo ostvarili postavljene ciljeve, škola je već nabavila neka sredstva za realizaciju ciljeva, ali bismo, kao škola koja potiče i gaji projekt škola-kuća, željeli dovršiti ga u zajedništvu, integraciji, s prijateljima i partnerima naše škole. Stoga vas pozivamo da se svojim donacijama uključite u projekt i pridonesete boljoj i uspješnijoj zajedničkoj provedbi ciljeva, a na zadovoljstvo djece, naših učenika.

Dostavljamo vam specifikaciju i iznos troškova koji će Katolička osnovna škola u Požegi utrošiti u opremanju interaktivne učionice:

  • Namještaj u interaktivnoj učionici – PLAĆENO 28.570,00 kn
  • Interaktivna ploča Flat Panel Board 65” 19.159,25 kn
  • 5 visećih elemenata 1.575,00 kn
  • Edukativne igre 5 komada 1.250,00 kn
  • Boja za zid 903,50 kn Sveukupni iznos: 51.457,75 kn

Uputa za plaćanje:
Platiti možete putem opće uplatnice.
Primatelj: Katolička osnovna škola u Požegi
IBAN HR1723400091110398499
Model 00 Poziv na br.: OIB UPLATITELJA
Opis: Donacija za interaktivnu učionicu: IME I PREZIME

U nadi da ćete podržati navednu aktivnost te donacijama prema Vašim mogućnostima, zajedno s nama, omogućiti učenicima da se u intaraktivnoj učionici različitim oblicima stvaralačkog izražavanja osjećaju ugodnije, toplije i radosnije.

Unaprijed zahvaljujemo i s radošću Vas pozdravljamo!

S poštovanjem,

                                                                                                                   Ravnatelj 

                                                                                                        Frano Barišić, prof.