Sudjelovali u Kutjevu na sportskom danu

Ministarstvo turizma i sporta u suradnji s Udruga La Bella Vita uspješno je organiziralo Vintage sportski dan ispred Dvorca Kutjevo. Događaj je održan u sklopu Europskog tjedna sporta u četvrtak 26. rujna 2024.
Na početku događaja sve prisutne pozdravili su gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić te posebni savjetnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak.
Na Vintage sportskom danu sudjelovale su brojne sportske udruge i klubovi iz cijele Požeško-slavonske županije, koji su organizirali raznolike sportske izazove i natjecanja. Na ovu hvalevrijednu manifestaciju pozvani su i učenici 1.b, 3.a i 4.a u pratnji svojih učiteljica. Bila je to prilika za svečano uručenje diploma za likovni natječaj “Olimpijada starih sportova ” na kojem su sudjelovali spomenuti razredi.

Svojim likovnim izričajem posebno su se istaknule Leni Neferović (1.b), Lucija Prpić (3.a) i Eva Bešlić (4.a) koje su pohvaljene i nagrađene za svoje radove. Čestitamo djevojčicama i mentoricama Ivani Mršić, Zrinki Bešlić i Aniti Rašić. Organizatorima hvala na pozivu i divnom danu!