Posjetili nas naši dragi djedovi i bake

U srijedu, 4. ožujka, trećaši Katoličke osnovne škole u Požegi ugostili su prigodom Obiteljskog mjeseca i Dana škole, svoje bake i djedove. Svi su se okupili u produženom boravku te su uživali u zajedničkom druženju prepunom emocija.

Na početku susreta učenici su izveli kratki program za koji su ih pripremile njihove učiteljice Anita Rašić i Josipa Petriška, nakon čega je sve prisutne pozdravio ravnatelj Škole prof. Frano Barišić. Potom su se bake i djedovi predstavili i otkrili “čiji su oni”. Učenici su postavljali pitanja bakama i djedovima o načinu života kada su oni išli u školu te saznali više o mogućnostima i životu u prošlosti kojeg su uspoređivali sa sadašnjim životom.

Zajedno su se počastili čajem, kolačima, kobasicama, slaninom, sokovima i drugim jako ukusnim domaćim proizvodima koje su ponijeli ovi dragi gosti. Nastavili su druženje tzv. edukacijom, ali ovoga su puta edukatori bili djeca koja su svoje djedove i bake naučili kako se koriste tableti koji su od ove školske godine svakodnevica u svakoj osnovnoj školi.