Obavijest o upisu djece u 1. razred – liječnički pregled

Dragi roditelji,

obavještavamo Vas o nastavku aktivnosti i uputama uz pregled djece za upis u 1. razred osnovne škole za 2020./2021. U ovoj vijesti popis je potrebnih dokumenata te Upitnik koji je potrebno ispuniti i također ponijeti kao prilog.

Molimo da se za termin pregleda javite nadležnom školskom timu putem telefona.

KONTAKT BROJ TELEFONA I E-MAIL ADRESE NADLEŽNOG TIMA

Ivana Pavić, dr.med.spec. školske medicine, voditelj službe 034/ 311-575

skolska2.medicina@zjz-pozega.hr 099/3179-528

Daria Ivanković, bacc.med.techn. 034/311-574

skolska2.medicina.sestra@zjz-pozega.hr

Radno vrijeme PON, SRI, ČET, PET 07-15

UTO 11-19

Dogovor za termin možete dobiti pozivom na navedene telefonske brojeve, svaki dan od 13:00 do 14:30

Popis dokumentacije koju trebate ponijeti na pregled:

  1. ispunjeni upitnik za roditelje koji možete skinuti sa stranice škole, a ako niste u mogućnosti, ispuniti ćete u ambulanti kad dođete
  2. cjepnu iskaznicu
  3. cjepni karton od nadležnog pedijatra
  4. zdravstvenu iskaznicu
  5. dokumentacija ukoliko postoji (povijest bolesti u slučaju kroničnog oboljenja, nalazi logopeda i/ili psihologa, Rješenje o tjelesnom oštećenju, mišljenje predškolske ustanove/vrtića (ukoliko postoji)…)

Nalaz doktora dentalne medicine (zubna putovnica) i vađenje krvi provesti će se naknadno ukoliko to epidemiološka situacija bude dozvoljavala.

Prema preporuci HZJZ pri upisu će se obaviti cijepljenje.

VAŽNO!

Prilikom dolaska na pregled u pratnji smije biti samo jedan roditelj,a dolazi se točno u vrijeme termina za pregled. Sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama, prije ulaska u čekaonicu će se djeci i pratnji mjeriti tjelesna temperatura. Djeca i odrasli s febrilitetom i respiratornim simptomima neće biti primljeni. Obavezna dezinfekcija ruku prije ulaska u ordinaciju. Odrasle osobe u pratnji molimo da dođu s maskom. Prije ulaska na pregled roditelj će ispuniti izjavu o mogućem riziku zaraze SARS-CoV-2 virusom za sebe i dijete.