OBAVIJEST O JESENSKIM PRAZNICIMA I NASTAVI NA DALJINU

Prvoga dana mjeseca studenoga svake godine slavimo blagdan Svih svetih. Tog dana slavimo one svece i svetice koje je Crkva proglasila svetima, kao i one koji nisu proglašeni svetima, ali su svojim životom ostvarili pravi kršćanski život te su njihove duše ušle u Kraljevstvo Božje. Na Dušni dan se sjećamo svih svojih dragih pokojnika. Pohodi grobovima i grobljima u tom pogledu redoviti su znak pažnje i vjere. Tog dana vjernici mole za duše svojih dragih pokojnika, za njih pale svijeće na grobovima, prisustvuju svetoj misi, povezujući se tako svojim molitvama s njima i moleći Božje milosrđe da ih što prije očisti od svih slabosti.

Prema odluci Ministarstva, ove godine učenici imaju i jesenski odmor, stoga u utorak i srijedu (2. i 3. studenog) neće biti nastave.

Prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja i osnivača Škole, u četvrtak i petak (4. i 5. studenog 2021.), uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju uzrokovanu bolešću COVID – 19, nastava će biti organizirana i provodit će se po Modelu C (nastava na daljinu ili online nastava) za sve razrede.

Želim svima da sa svojim obiteljima i najbližima u radu, miru i molitvi provedete produženi vikend i pripremite se za nastavu na daljinu.

Srdačno vas pozdravlja Frano Barišić, ravnatelj