Odlični i na ovogodišnjem LiDraNu

Katolička gimnazija s pravom javnosti u petak, 18. ožujka bila je domaćin ž0upanijske razine LiDraNa. Naši su se učenici predstavili u gotovo svim kategorijama.

Učenica 5. a razreda Nika Bunjevac i Dina Podobnik iz 7.b sa svojom mentoricim prof. Romanom Thur sudjelovale su u kategoriji literarnog izričaja.

Učenice Leona Matković (5.a) s mentoricim Anitom Rašić te Dora Rastić (2.a) s mentoricim Barbarom Mikulić natjecale su se u dramsko – scenskom izrazu.

U kategoriji samostalnih novinarskih radova, pod mentorstvom prof. Vjekoslava Marića sudjelovali su učenici Matej Mirković (7.b), Anđela Bogadi (7.b) i Tena Radljević (7.b) koja je svojim radom “Tko čita, ne skita” predložena za državnu razinu.

Učenica Lucija Čulo natjecala se u kategoriji školskih listova sa školskim listom “Emanuel” i također je predložena, zajedno sa svojim mentorom Vjekoslavom Marićem, za državnu razinu.

Svi učenici su pohvaljeni za sudjelovanje i uložen trud te njima i mentorima upućujemo iskrene čestitke, a Teni, Luciji i njihovom mentoru želimo da i državno povjerenstvo prepozna potencijal njihovih radova te ih pozove na državnu razinu LiDraNa.