Mjere i satnica nastave od 11.5.

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani,

prema uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 u našoj Školi od ponedjeljka, 11. svibnja, provodit će se mješoviti oblik nastave s 8 učenika razredne nastave, od kojih će njih 6 pohađati produženi dnevni boravak. Nastava za sve učenike započinje u 8 sati, a završava u 11:30, za one učenike koji ne ostaju u produženom boravku, a u 15:00 (15:10) za one koji pohađaju produženi dnevni boravak. Škola je poduzela sve mjere koje su poslane od HZJZ i prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za ovih osam učenika je omogućen rad iz škole.

Kako bi rad u novim okolnostima započeo i ostvarivao se u potrebnim uvjetima, izrazito nam je važna Vaša suradnja. Podsjećamo Vas na ranije poslane Upute HZJZ te stavljamo naglaska ne neke od njih kojih se potrebno striktno pridržavati od ponedjeljka 11. svibnja 2020. god.:

  • prilikom dolaska u školu potrebno je pozvoniti na vrata Škole i pozvati dežurnu osobu
  • dežurna osoba mjeri temperatura beskontaktnim toplomjerom svim djelatnicima
  • evidenciju o vrijednostima izmjerene tjelesne temperature i eventualnom
    postojanju respiratornih simptoma i znakove drugih zaraznih bolesti upisuje se u zasebnu evidencijsku knjigu.
  • ulaskom u školu obavezno dezinficirati obuću i ruke.
  • ne kretati se u dijelu koji se koristi za učenike (prizemlje do sportske dvorane i stepenište prema školskoj kuhinji)
  • radno vrijeme škole je od 7 do 15 sati.

Radi sigurnosti Vaše djece i naših učenika važno je pridržavati se svih propisanih epidemioloških uputa kod kuće i kod dovođenje djeteta u Školu. Okvirnu satnicu nastave možete pogledati u datoteci ispod.

Ravnatelj