OBAVIJEST I UPUTE O TESTIRANJU/MOTIVACIJSKOM RAZGOVORU KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA NATJEČAJ ZA POPUNJAVANJE RADNIH MJESTA

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj za popunjavanje radnog mjesta učitelja razredne nastave u produženom boravku, spremačice i kuhara objavljenog na službenoj stranici i oglasnoj ploči Katoličke osnovne škole u Požegi i službenoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, dana 21. siječnja 2021. godine, obavještava kandidate koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave, te koji ispunjavaju propisane formalne uvjete po natječaju, kako će se testiranje održati 10. veljače 2021. godine (pisani dio) s početkom u 12:00 sati, a motivacijski razgovor onih koji zadovolje na pismenom održat će se u 13:00 sati u prostorijama Katoličke osnovne škole u Požegi, Ulica pape Ivana Pavla II. 6, 34 000 POŽEGA.

(kandidati trebaju čekati pred vratima Škole najkasnije u 11:45 sati nakon čega će ih se identificirati i izmjeriti tjelesna temperatura)

POPIS POZVANIH KANDIDATA NA TESTIRANJE ( TJ. NJIHOVIH INICIJALA S DATUMOM ROĐENJA ZBOG ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA) KAO I POVEZNICE NA MATERIJALE KOJE JE POTREBNO PROUČITI ZA TESTIRANJE NALAZE SE U DOKUMENTU ISPOD!