Četvrtaši održali završnu priredbu

Učenici 4.a i 4. b razreda, pod vodstvom svojih učiteljica Zrinke Bešlić i Monike Kir Petričević, održali su završnu priredbu za svoje roditelje, djedove i bake, ali i za svoje učiteljice koje su bile posebno emotivne jer ispraćaju još jednu generaciju učenika u više razrede. Program je održan u srijedu, 15. lipnja u Dvorani sv. Terezije Avilske.

Prisutnima se na početku obratio ravnatelj Katoličke osnovne škole u Požegi prof. Frano Barišić. Zahvalio je roditeljima na povjerenju koje su iskazali upisom svoga djeteta u katoličku školu, ali i za sudjelovanje u radu i raznim zajedničkim aktivnostima, napose onim karitativnim. Potom se s riječima ohrabrenja obratio i četvrtašima. Istaknuo je da pet razred nije nikakav bauk, da samo nastave dobro raditi te im se neće puno toga promijeniti osim što će imati više nastavnika. Zahvalio im je na svim delicijama koje su tijekom četiri godine pripremali na kreativnoj radionici, istaknuvši da nije nikad više kušao raznih slasnih pizza, bureka, pita, kolača, torti, smoothiea, nego što je to bio slučaj u vrijeme ove generacije učenika. Na koncu se zahvalio i učiteljicama te svim djelatnicima koji su sudjelovali u odgojno-obrazovnom procesu budućih petaša.

Nakon Ravnatelja prigodnim su se programom predstavili učenici 4.a i 4.b razreda te tako zahvalili svojim učiteljicama, roditeljima i ostalima na svemu što su činili njima na dobro tijekom protekle četiri godine.

Druženje učenika, učiteljica i roditelja nastavljeno je i nakon programa u njihovim razredima gdje su učiteljicama predali prigodne poklone. Zahvalne učiteljice, suznih očiju, također su uzvratile svojim učenicima darivanjem raznih zajedničkih fotografija i poticajnih poruka.