Završna priredba učenika naše Škole

Posljednjeg dana nastavne godine, 21. lipnja u Dvorani sv. Terezije Avilske održana je završna priredba učenika Katoličke osnovne škole u Požegi. Program je započeo prigodnim monologom o ljetu, a zatim je vjeroučitelj Zvonimir Zelenika izmolio prigodnu zahvalu i molitvu.

Potom se prisutnima obratio ravnatelj Škole Frano Barišić. Zahvalio je učenicima na još jednoj uspješnoj godini te im čestitao za svaki uspjeh i postignuće dostignuto tijekom sada već minule nastavne godine. Također je zahvalio i učiteljima te ostalim djelatnicima škole za sve što su činili i što će činiti za dobro povjerenih im učenika. Na koncu se obratio i osmašima poželjevši im puno sreće i Božjeg blagoslova na putu koji ih očekuje tijekom nastavka njihovog školovanja i dalje kroz život.

Uslijedio je igrokaz “Odjeća (ne)čini čovjeka. Igrokaz su izveli učenici dramske skupine petih razreda pod mentorstvom učiteljice Anite Rašić. Na koncu su nagrađeni najbolji učenici, a onda su se na pozornicu popeli naši osmaši koje su ostali učenici pozdravili gromoglasnim pljeskom.

Nakon još dvije prigodne recitacije, program je završio prigodnom pjesmom našeg školskog zbora pod dirigentskom palicom prof. Valentine Ivić i uz glazbenu pratnju naše osmašice Margarete Jakobović.